Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Filmavond 11/1

Posted by Prima januari - 7 - 2020 0 Comment

Afgelopen zondag was het na een weekje winterstop tijd voor de eerste Chirozondag van 2020. Volgende week zitten vele leiders met hun neus in de boeken en zal het dus geen Chiro zijn op zondag 12/1. Wel voorzien we op zaterdagavond (11/1) een alternatief en is dit zoals elk jaar de filmavond. Dit jaar gaan we naar de filmavond van de jeugddienst van Mol en deze zal doorgaan in het Getouw (Molenhoekstraat 2, Mol). Concreet worden de sloebers, speelclub en rakkers daar verwacht voor de film ‘Coco’ die zal starten om 17u. De film ‘Kingsman: The secret service’ voor de toppers, kerels en aspi’s begint om 20u30. Carpoolen is zeker aan te raden. Mochten er problemen zijn met vervoer, mag je de leiding hiervoor altijd contacteren.

Kalender januari:

  • Zaterdag 11/1 – Filmavond in het Getouw
    • 17u: sloebers, speelclub, rakkers
    • 20u30: toppers, kerels, aspi’s
  • Zondag 12/1 – géén chiro
  • Zondag 19/1 – chiro
  • Zondag 26/1 – chiro