Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

 • Facebook

Inschrijven voor Chirokamp 2020 kan nu!

Posted by Prima mei - 24 - 2020 3 Comments

Net als vele anderen, sprongen ook wij afgelopen vrijdag een gat in de lucht toen we te horen kregen dat de jeugdkampen deze zomer konden doorgaan. Het Coronavirus zorgde er al voor dat we vele zondagen niet samen op de Chiro konden doorbrengen en dat voor de meeste groepen ook het ledenweekend niet is kunnen doorgaan. Het goede nieuws over de kampen is dus welgekomen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om in te schrijven. Om uw zoon in te schrijven voor het Chirokamp doe je het volgende:

 • Laat kort via mail weten dat uw zoon meegaat. Zo weten we of we de dingen in de volgende 2 puntjes nog mogen ontvangen. Als er in vergelijking met de inschrijving begin dit Chirojaar geen dingen zijn veranderd, hebben wij reeds alle nodige gegevens en is het invullen van een inschrijvingsformulier niet nodig.
 • Breng een volledig ingevulde medische fiche binnen bij Lander (Handelsstraat 61, Mol). Een lege versie vindt u in bijlage.
 • Betaal het inschrijvingsgeld per overschrijving of met de vrijetijdscheque van Mol of Balen.

Meer info over het kamp en het inschrijven vindt u in het bivakboekje. We zouden willen vragen om dit boekje grondig door te lezen en de medische fiche + betaling in orde te brengen tegen ten laatste 1/7/2020.

Om ervoor te zorgen dat het naast een plezant ook een veilig kamp zal worden, spreekt het voor zich dat er maatregelen zullen moeten worden genomen. We zijn nu volop bezig om te kijken hoe we de richtlijnen die we hebben doorgekregen zullen toepassen. Het is ook heel normaal dat u hierover vragen heeft en we willen deze met heel veel plezier op de volgende manier beantwoorden:

 • Op maandag 1 juni om 20u organiseren we een online infoavond. Hoe je hier aan kan deelnemen leggen we uit in de Chiromail van volgende week.
 • Je kan je vragen in real-life (op 1,5 meter afstand 😉) stellen wanneer je de medische fiche binnenbrengt bij Lander.
 • Je kan steeds de hoofdleiding, Jens en Lander, contacteren voor al je vragen op hoofdleiding@chirowezel.be of per telefoon.

Bijlage: Bivakboekje 2020 en Medische fiche

3 Responses so far.

 1. Bieke Baeyens schreef:

  Lard en Stan gaan graag mee op kamp. Medische fiche volgt

 2. Prima schreef:

  Ok, super!

 3. Bukenbergs wout schreef:

  Wout gaat mee op kamp