Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Een ijskoude chirozondag!

Posted by Webmaster januari - 26 - 2017 0 Comment

Afgelopen zondag konden we eindelijk profiteren van het ijskoude weer van de afgelopen dagen. Enkele groepen trokken hun schaatsen en trotseerden de pisten, terwijl de Sloebers veilig aan de oever bleven en daar hun Zeeslag hielden. Kortom een leuke zondag voor iedereen, tot volgende week!

Sloebers: Door het vriesweer waren veel wateren dichtgevroren. Enkel de zee had nog vloeiend water en daarom deden de Sloebers de slag om de zee. Een fantastisch spel dat op het nippertje in een gelijkspel eindigde. Hierna mochten de sloebers gaan genieten van heerlijke chocomelk. Na de choco wilden een paar sloebers hun dribbelskills nog eens laten zien. De Speelclub en de Kerels werden gemakkelijk weggespeeld en de Sloebers wonnen met 5 doelpunten tegen 2. Sloebers, tot volgende week! Nog een speciale vermelding voor medeleider Joris is hier wel verdiend. De oudleider die twee weken op rij leiding wilde komen geven!

Speelclub: De Speelclub begon de dag met een geweldige Super Mario Stratego. Na veel geloop, veel tactisch denkwerk en veel getik om kaartjes te winnen, bemachtigde uiteindelijk de ploeg van leider Lorre de vlag. Nadien werd er een spelletje verstoppertje in het donker gespeeld en een lekkere chocomelk gedronken. Nadien speelde we een potje muurke tennis en voetbalden we samen met de kerels en de sloebers, terwijl de leiding even bezig was met het verhuizen van een diepvries. Bedankt ook aan de kerels om even de taak overnemen om op de speelclub te letten. Het was wederom een koude maar een geweldige zondag! Tot volgende week!

Rakkers: De rakkerleiding bleef deze week heel geheimzinnig over de afgelopen activiteiten. De rakkers hebben zich ongetwijfeld heel hard geamuseerd in het koude weer. Volgende week zal de rakkerleiding jullie terug op de hoogte houden!

Toppers: Slechts twee Toppers kwamen deze zondag de Chiro onveilig maken. Samen met vervangleider Sprudy genoten ze van de winterpret op de Keiheuvel. Na het vieruurtje hebben zij nog enkele kleine spelletjes gespeeld op de Chiro! Tot volgende week!

Kerels: De Kerels waren deze week slechts met 2. Onder leiding van Stilman trokken ze dan maar naar de bevroren vijver iets verderop om te gaan frisbeeën, ijshockeyen en te gaan glijden op een skateboard.
Dit leverde vele grappige taferelen op totdat Magic Mike dacht dat hij sterker was dan het ijs. Uitslag van de wedstrijd 0-1 voor het ijs 🙂
Eens terug op de chiro genoten we van onze choco, voordat we met de kerels ons goed hart nog eens lieten zijn.
Samen met de speelclubleiding begonnen we met het ledigen van onze nieuwe diepvries. Aangezien de inhoud en de geur ons nog zeer goed in het geheugen zit willen we dit jullie besparen, maar enkel de eigenaar bedanken om dit voor ons achter te laten!
Door deze heldendaad benoemen we zowel Mike als Tobi tot hoofdlid. Jullie gaan dat goed doen! Hopelijk tot volgende week en met een beter geurtje! Groetjes, Stilman en de “lerende” Piet.

Aspi’s: Weinig Bravo voor de Aspi’s tijdens de eilandraad en dus hebben we ons dit weekend maar gefocust op de fantastische beesten van Hasselt. Een avontuur waar elke filmliefhebber ja tegen zegt! Tot volgende week!