Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Chirozondag 15/01

Posted by Webmaster januari - 18 - 2017 0 Comment

Deze zondag speelden alle groepen een keertje samen een groot spel op de Wezelse grasvelden. Of niet allemaal, want de Kerels gingen zwerfvuil opruimen ten voordele van hun tweedaagse. Uiteindelijk was het weer voor iedereen een leuke namiddag! Hopelijk tot volgende week!

Sloebers: De sloebers hadden deze zondag weer een hele toffe zondag. Ze deden een supergrote, fijne en plezante dierenstratego met de Speelclub, Rakkers, Toppers en de Aspi’s. Alle sloebers deden heel enthousiast mee. Na de chocomelk deden we nog het trappenspel en binnen nog een spelletje ‘ dooie vis’. Eindigen deden we traditiegetrouw met balletje stamp. Hartelijk dank aan Joris Brabers, die wou inspringen bij de sloebers!

Speelclub: Net als de overige groepen speelden de speelclub een grote dierenstratego. De rest van de dag vermaakte iedereen zich verder met Lorre en vervangleider Ruben. Bedankt Ruben!

Rakkers: Ook de tweede chirozondag van het nieuwe jaar was dolle pret voor de rakkers. Door het gebrek aan leiders begonnen we met een grote dierenstratego met heel de Chiro. Hierin waren de rakkers zoals altijd de hoofdrolspelers van het verhaal. Op listige manieren bemachtigden ze kaartjes van de tegenstanders, net zoals hun lievelingsleider Lowie hen dat heeft geleerd. Hij had na 4 uur dan ook weer een heus programma in petto voor de rakkers, maar aangezien deze jonge knapen nog zo in vechtmodus zaten, was er geen andere optie dan met een stevig potje rugby de strijd te beslissen. De jongens gingen zo hard in het spel op dat ze de tijd uit het oog verloren, en voor ze het wisten was het al weer half 6. Verzorg jullie goed en tot volgende week rakkertjes!

Toppers: De toppers kregen deze zondag bezoek van een oude bekend, namelijk oudleider Flor alias Pati. Onder diens vakkundige leiding domineerden de toppers de grote dierenstratego. Na het vieruurtje speelden zij ook enkele kleine spelletjes, waaronder basketbal en fantacup. Bedankt Flor!

Kerels: Voor één keer geen spelletjes, grapjes of andere fratsen, maar wel hard labeur! De Kerels vervulden hun driemaandelijkse plichten voor onze burgervader door het zwerfvuil in de Wezelse straten op te ruimen en dit ten voordele van hun tweedaagse. Onderweg werden allerlei hilarische opdrachten uitgevoerd om het werk iets aangenamer te maken. Momenteel wordt de score nog berekend, maar beide ploegen zijn alvast gewaagd aan elkaar en de uitslag zal nog worden meegedeeld. Na onze welverdiende pauze genoten we nog van een heerlijke chocomelk op de Chiro! Tot volgende week kereltjes!

Aspi’s: Na een geslaagde korte flexibiliteitstest voor de leiding zijn de Aspi’s begonnen met wederom een zeer spannende eilandraad. Er is momenteel een gedeelde leidersplaats maar er staan ook nog enkele jongens helemaal in het blauw. De dag werd vervolgd door een tactische blaaspijpbattle waarbij de ploeg van de VDB met kop en nek boven de rest uitstak. Tot volgende week beiren!