Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Dag 8 bivak Koekelare

Posted by Webmaster juli - 19 - 2016 0 Comment

Asterix en Obelix werden op avontuur gestuurd om Panoramix terug uit Rome te halen. Door de tweedaagse en trektocht vindt morgenavond een dubbelaflevering plaats.

De sloebers breidden een vervolg aan hun Galliërs VS Romeinen één-tegen-allenspel. Vervolgens speelden ze een “Age of Empires” spel, waar de sloebers heel hard in opgingen.

De speelclubbers verdeelden zich in zes teams voor hun Olympische Spelen. Alle teams waren erg aan elkaar gewaagd in de verschillende disciplines. Na de middag ontvoerden de gemene Ork speelclubbers de Hobbit speelclubber Dries. De andere Hobbit speelclubbers volgden het spoor van de Orks aan de hand van het rode slijm dat deze achterlieten doorheen het bos. Helaas kwamen ze te laat en werd Dries verorberd!

De rakkers werden stevig gedrilld tot ze uiteindelijk echte legermannen genoemd konden worden. ‘s Avonds vond dan eindelijk de grote finale van de “Call of Rakkers” plaats. Seppe Cuypers mag deze overwinning op zijn naam schrijven!

De toppers bedachten enkele hilarische scenario’s voor een “Wat Als” en na de middag speelden ze een Peking Express, waarbij ze zo snel mogelijk naar de zee moesten liften. Daar hadden ze een ontspannende namiddag in het stralende zonnetje.

De kerels en aspi’s vertrokken bij het ochtendgloren op tweedaagse. Zij hebben het hele jaar geld verdiend voor dit hoogtepunt van hun kamp. Wat ze hiermee zijn gaan doen is tot het allerlaatste moment geheim gebleven, morgen meer hierover.

13699547_1054462837978226_502282671_o