Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Inschrijvingsmoment Bivak 2015

Posted by Webmaster mei - 28 - 2016 0 Comment

Beste ouders en chiromannen,
Dit jaar houden we twee inschrijvingsdagen voor het kamp: volgende week zondag(5 juni) tussen 12u en 13u en vrijdag 10 juni tussen 19u30 en 20u30.
Op deze inschrijfmomenten kan je als ouder eens praten met de leiding van je zoon als die nog twijfelt om mee op kamp te gaan, of gewoon wat extra informatie vragen.
Je kan de medische fiche uit het bivakboekje al ingevuld meenemen, maar er zullen ook fiches aanwezig zijn. Twee plakkertjes van het ziekenfonds hebben we ook nodig voor bij de medische fische. Geld hoeft u niet mee te nemen, we werken met overschrijvingen. Papieren overschrijvingen zullen beschikbaar zijn.
Belangrijk: voor de sloebers en speelclub komen we terug thuis langs! Zij hoeven dus niet naar de inschrijvingsdagen te komen.
Ook voor de oudere leden blijft de mogelijkheid bestaan om een afspraak met de leiding van uw zoon te maken, wanneer u met vragen zit of iets belangrijks/delicaats moet melden. Contacteer ons gerust, en we komen met plezier langs. Onze contactgegevens vind je in het bivakboekje en op onze website.
De leiding