Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Dag 7

Posted by Webmaster juli - 17 - 2015 1 Comment

Beste ouders en chirovrienden,

We zitten ondertussen al aan dag 7 en de vermoeidheid begint toe te slaan. Toch staan er nog drukke dagen voor de boeg. De aspi’s en de kerels vertrekken op tweedaagse en morgen is het de beurt aan de rest om op trektocht te gaan. De aspi’s hebben eergisteren mogen proeven van het leiderschap en de leden een leuke dag vol plezier en vertier bezorgd. Ook heeft iedereen al mogen genieten van lekkere frietjes aan het kampvuur.

Gisteren bezorgde het stralende zonnetje ons veel waterpret. De jongste groepen hebben gegleden over plastiek en speelden tal van waterspelletjes. Verder stond er voor de sloebers een legervoormiddag op het programma en de speelclub speelde een spannende match hockey. Voor de rakkers had de leiding een gangsternamiddag in petto. De toppers versloegen de rakkers in een vinnig partijtje basketbal. De kerels speelde een speciale upgradestratego en de aspi’s maakten leuke filmpjes voor hun YouTube-spel.

De weergoden waren ons gunstig gezind want meteen na de activiteiten begon het even te stortregenen. Hopelijk staan er toch nog zwoele zomerse dagen in het verschiet. Na de trektocht zullen we een nieuwe update geven over de gang van zaken op chirokamp.

Groeten uit Sleidinge!!!!!

De leiding

One Response so far.

  1. Van den Broeck schreef:

    Hoi,

    Hier is het alle dagen reikhalzend uitkijken naar post van de Chiro. Altijd fijn als er een verslagje te lezen is. Lijkt me dat jullie het daar super leuk hebben. Ook het eten is TOP lieten onze jongens weten! Dank je wel!!!