Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Dag 3

Posted by Webmaster juli - 14 - 2015 1 Comment

De kop is eraf, al drie dagen zijn verstreken op ons kamp in Sleidinge. Iedere groep is comfortabel geïnstalleerd en nu is het enkel nog wachten op de komst van de Sloebers, deze namiddag. Alle ingrediënten voor een topbivak zijn aanwezig: veel speelterrein, een grote ledengroep, een gemotiveerde leidingsploeg, een fantastisch kookteam en gunstige weersvoorspellingen voor de komende week! Helaas hebben we ook al met pech te maken gekregen, met een speelclubber die zijn mond bezeerd heeft bij het blaaspijpen en een nachtje zijn veldbed voor een ziekenhuisbed heeft moeten omruilen…

De Kerels en Aspi’s vertrokken de 10de al voor een loodzware fietstocht van 130 km, gespreid over twee dagen. De Kerels hielden tussenstop en overnachtten in Sint-Niklaas, waar ze ’s avonds in de Siniscoop van de film The Gunman konden genieten. De Aspi’s vonden hun slaapplaats in Beveren. Beide groepen kregen onderweg met pech te maken, van een klapband tot een losse pedaal, waardoor de tocht voor flink wat vermoeidheid zorgde.

De Toppers vertrokken de 11de met de trein en slapen net als de oudsten in een tent, vergezeld door een professioneel gesjorde omheiningsconstructie. Zij vlogen er sportief in met de Olympische Spelen, die gewonnen werden door Simon. De Rakkers brengen voornamelijk tijd door in hun kamp en speelden vandaag een levende stratego en het fietspimpspel. De Speelclub ten slotte toonde zich van zijn creatiefste kant door kleimannetjes te maken en pokéballs te ontwerpen.

Het mag duidelijk zijn, alles is dik oké in Sleidinge! Voor de rest rekenen we nog op de goede wil van de weergoden, maar de leiding doet in ieder geval haar best om er een onvergetelijk bivak van te maken. We proberen morgen of overmorgen nog een berichtje op de blog te posten, wanneer de Sloebers ook van de partij zijn. Wij (en de sloeberleiding in het bijzonder) kijken in ieder geval al reikhalzend uit naar hun komst!

 

Tot de volgende!

 

De leiding

One Response so far.

  1. kurt Luyten schreef:

    Sloeber Kyan veilig afgeleverd , chiro wezel go for it !

    have fun