Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Zaterdag dropping, zondag CHRISTUS KONING!!!

Posted by Webmaster november - 17 - 2014 0 Comment

Dal allemaal,

het regenweer hield ons zondag niet tegen om er weer stevig in te vliegen. spelletjes werden gespeeld, competities werden op het heetst van de naald uitgevochten en al veel te snel bleek het dat het alweer half 6 was. Maar niet getreurd, volgende week kan je een heel weekend genieten van de chiro sfeer.

zaterdag is het onze jaarlijkse dropping. Jong en oud is die avond tussen 7 en 8 uur welkom op het meisjesheem voor een avontuurlijke tocht met als uitdaging de zombie-besmetting te overleven! Het is misschien uw enige kans..

zondag is het eindelijk weer zover, Christus koning, de nationale feestdag van onze chiro!. We gaan dan een hele dag spelen samen met de meisjes.
De sloebers, speelclub en de rakkers worden om 10 uur aan de chiro verwacht want dan begint het geweldige massaspel weer.
de TOPpers, kerels en aspi’s worden ten laatste om 09.45 aan de kerk verwacht. na de mis gaan zij onderling ook nog wat patserspelletjes spelen.

We vragen wel om pas om 2 uur te komen indien je er niet in de voormiddag kan geraken. dit is owv praktische redenen met de verschillende spelletjes die op dat moment aan de gang zijn!

hopelijk tot dan!!

de leiding