Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

170 keer plezier op Christus koning!!

Posted by Webmaster november - 25 - 2014 0 Comment

Dit weekend behoorde weer tot een van de vele toppers van het chirojaar.
Zaterdag werd de dropping een ongezien succes met maar liefst 130 mensen die deelnamen dit jaar.
Zondag was het dan weer zover, al van vroeg in de ochtend kraaide den haan van de Rudy want het was weer Christis koning, feestdag van het spelen. M.a.w. een excuus om a vanaf 10 uur te komen ravotten op de chiro. Voor de middag gingen de oudste naar de mis en gooiden de jongeren onder de leden zich volledig in een groot spel. Alle leden smeten zich hevig in alle spelletjes en gebatterd tot de cookies de leiding groen licht gaf dat de frietjes en de curryworsten gereed waren voor iedereen. Het smullen kon dus beginnen.
Bij deze zouden wij nog graag de cookies nog eens extra willen bedanken voor het lekkere eten!!!
Na het lekkere eten gingen alle groepen apart verder waarbij er vele grappige taferelen ontstonden waaruit bleek dat Christus koning weer een knaller van een succes was.

Weer veel te vroeg bleek het alweer half 6 te zijn en vertrok iedereen stilletjes aan de chiro na een vermoeiende, maar schitterende zondag.

De leiding hoopt iedereen volgende week weer terug te zien voor een normale zondag (voor zover een chirozondag normaal kan zijn!)

tot dan!!

ps. weldra zullen er op de site ook enkele sfeerbeelden te vinden zijn van christus koning. Tevens heeft Hans Cools ons de hele dag vergezeld en zullen zijn foto’s normaal binnenkort ook beschikbaar zijn!