Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Beste chirovriend,

Na een korte onderbreking vlogen we er deze week weer met zen allen in. jong en oud vloog er met veel goesting in voor dat we het wisten was het half 6!

Dit weekend organiseert de chiro weer het jaarlijkse mosselfeest. hier kunnen jullie gezellig mosselen of biefstuk of stoofvlees of hamburger ed. komen eten. zaterdag kan dit tussen 16.00u en 20.00u en zondag al vanaf 11.30u tot 20.00u. We hopen jullie allemaal te verwelkomen in de parochiezaal.

Dit mosselfeest betekent ook dat de leiding het druk heeft tijdens het hele weekend en er zondag geen chiro word gegeven. De volgende week is het wel weer gewoon chiro!

Vrijdag 17 oktober is ook het Dag van de jeugdbeweging! Trek allemaal jullie chirokleren aan om naar school te gaan en overtuig iedereen dat jouw jeugdbeweging de beste is. Als je een foto laat maken van jou alleen of samen met je vrienden en je stuurt hem op naar leiding1@chirowezel.be dan maak je kans om een leuke prijs te winnen!
Iedereen in uniform kan die dag ook gratis lekker ontbijten in Mol centrum op de binnenkoer van de Zwaan (aan de kerk) tussen half 8 en 9 uur.