Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Tweedaagse, Spongebob, fakkels en veel meer!

Posted by Webmaster juli - 18 - 2013 5 Comments

Beste vrienden,

Vandaag vertrokken de kerels en de aspi’s op tweedaagse. De aspi’s hadden een jaar lang gespaard voor hun parachutesprong, en vandaag was het dan eindelijk zover! We hebben alvast vernomen dat alle aspi’s kunnen springen hebben en veilig de grond weer bereikt hebben! De andere groepen vertrekken morgen op trektocht! Het mooie weer maakt het mogelijk om naar de Lilse Bergen te trekken, deels met de bus, deels te voet!

De andere groepen amuseerden zich vandaag dus “gewoon” op de kampplaats. De sloebers hadden een superleuke spongebob-dag! (zie foto). Spongebob, Mr Krabs, Patrick en Gerrit de slak kwamen op bezoek en plezierden de sloebers met spelletjes en echte krabburgers als vieruurtje! De speelclub maakte dan weer echte fakkels van een stok en wat kaarsvet, die ze de volgende dagen nog verder zullen gebruiken in een spannende fakkeltocht! De rakkers konden elkaar “lekker kloten” in het, hou u vast, één-tegen-allen-klootspel. De toppers gaan niet op tweedaagse, maar zij gaan morgen wel naar Brussel om te gaan zwemmen in Oceade!

 

Het thema kregen onze leden vandaag niet te zien. Omdat de kerels en aspi’s al erg vroeg uit de veren moesten om al even vroeg te vertrekken, krijgen de leden morgenavond een dubbelaflevering te zien na de trektocht! Culinair is het alvast uitkijken naar de puree met videe na de trektocht, een traditie op kamp waar door menig leider naar uitgekeken wordt! Voor de liefhebbers van het avondspel: Het spelletje “bom” werd vandaag gewonnen door leider Ralf Rademaekers, die met een serieuze inspanning zijn medeleider Wouter Brabers te grazen nam.

Aangezien de trektocht ook voor uw verslaggever een vermoeiende tocht zal zijn, besluit hij vanavond hier maar af te ronden en ook in zijn slaapzak te kruipen! Morgen weer een nieuwe blog, waarin “zwemmen”, “prachtig weer” en “vermoeide benen” hopelijk de kernwoorden zullen zijn!

De leiding

5 Responses so far.

  1. Karen schreef:

    Verslaggever (Thomas?), eerst nog maar eens laten weten dat het hier echt geapprecieerd wordt dat je dagelijks tijd steekt in deze blog!!! Echt top!! Het programma dat de hele ploeg opstelde voor hun afdeling klinkt ook dagelijks fantastisch! Petje af voor de ganse ploeg! Als je’t mij vraagt … Chiro Wezel!

  2. Vera schreef:

    Elke morgen zit ik aan computer gekluisterd voor een nieuw verslag. Elke keer weer met een big smile! Wat een leuke verhalen.
    Dankjewel om zoveel moeite te doen om ons mee te laten genieten van een mooie tijd op kamp. eerste post van Thijs = leuk en lekker eten! Fijn om te lezen!! Dankjewel ook kookploeg.

  3. Nancy, mama van Robbe, Thomas en Luka Van den Broeck schreef:

    Ook hier heel veel appreciatie voor deze blog. Op die manier komen we meer te weten dan: ‘het is hier keileuk’ en ‘ het eten is heel lekker’ … Dikke merci, blogmaster!!

  4. Linda, mama van Pieter Jan schreef:

    Leuk om via deze blog onze sloeber op kamp gelukkig te zien !
    Doe zo verder Thomas.
    Bedankt aan leiding en kookteam die er een onvergetelijk kamp van maken!

  5. Joke, mama van Jonas (toppers) schreef:

    Ook van hieruit een dikke merci voor de dagelijkse verslaggeving!
    Nog veel plezier de laatste dagen! Wij zijn hier aant aftellen op jullie terugkomst!!!