Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

De eerste volledige dag zit erop!

Posted by Webmaster juli - 13 - 2013 2 Comments

Beste ouders en sympathisanten,

De eerste volledige dag is alweer voorbij gevlogen! De leiding van de sloebers houdt zich in alle eenzaamheid nog wat bezig met taakjes en diensten, wachtend op hun leden! De speelclub toonden zich van hun creatiefste kant en maakten alvast helmen voor een spannende themadag morgen. De rakkers verklaarden elkaar (vriendschappelijk) de oorlog in het grote stammenoorlogspel! De toppers liepen als halve garen met een slaapzak over hun hoofd over het terrein, zoekend en tastend naar het fluitsignaal. Hilarische taferelen om te zien leverde dat op. Voor de ouders van de Kerels hebben we een bijzonder bericht: zowat elke kerel (behalve een iemand) heeft zich een speciaal kapsel laten scheren. De ene lijkt een beetje op een slak, de andere eerder op professor Barabas. Stijn van den Brande loopt alvast voor de rest van het bivak met een koptelefoon op zijn oren. De aspi’s tenslotte hielden zich bezig met het sjorren van een “chillhoek”. U hoort het, de tijd vliegt hier voorbij, het zal verdorie veel te snel 21 juli zijn.

Ook op culinair vlak komen we hier alvast niets te kort. Met boterhammen als ontbijt, wortelpuree met worst als middagmaal, boterhammen als vieruurtje en spaghetti als avondmaal waren onze buikjes weer stevig gevuld. We kunnen onze kookploeg dan ook niet genoeg bedanken, en we hopen dat ook jullie, de ouders, onze kookploeg verder willen bedanken door hen massaal een kaartje te sturen. Vandaag zijn er alvast enkele aangekomen!

Ook het thema is uit de startblokken geschoten. Onze hoofdfiguur, Walter, vond alvast het mysterieuze spel Jumanji in een oude waterput, maar daarbij viel hij in diezelfde waterput. Benieuwd of hij morgen uit de waterput geholpen wordt, en vooral wat hij dan met het spelbord zal doen!

Tot slot nog een kleine primeur: Luca Vossen zal morgen zijn prijs ontvangen omdat hij de quizvraag het best beantwoord heeft. De vraag luidde “hoeveel herexamens hebben alle leiders samen”, en (helaas) zat Luca met “50 herexamens” vrij dicht in de buurt. U ziet het, wij steken veel te veel tijd in de chiro!

Ook de leiding gaat zijn bed opzoeken! Tot morgen voor meer bloggerij!

De leiding!

2 Responses so far.

  1. Karen schreef:

    Superleuk om te lezen! Hahaha, over die kapsels hadden we het nog met enkele ouders, … Spannend!

  2. Cindy schreef:

    Klinkt veelbelovend… maar ne groepsfoto van de kerels zou wel leuk zijn… hoop ik 😉