Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Bye bye Wezel, Hallo Ravels!

Posted by Webmaster juli - 12 - 2013 5 Comments

Beste chirovrienden,

We zijn eraan begonnen! Dag 1 van het bivak 2013 te Ravels zit er al op. De sloebers zitten thuis nog op hete kolen te wachten en af te tellen tot 14 juli, maar voor de speelclub en de rakkers was het vanmiddag al verzamelen aan de kerk. Na aankomst in Ravels werd het gebouw en de omgeving als meer dan in orde bestempeld. Terwijl de vrachtwagen door de oudsten werd uitgeladen, werden de veldbedjes van de speelclub en rakkers al opgesteld! Zij vlogen er dan ook meteen stevig in met een bosstratego (speelclub) en een insectenrace (rakkers)! De toppers hadden er een fietstochtje van een dag opzitten, maar ook daarna was het nog werkendag: Vrachtwagen uitladen en tent opstellen. De kerels, momenteel nog de grootste groep hier aanwezig (al zullen zij die eer na 14 juli aan de sloebers moeten laten), kregen de enige echte leidingstent ter beschikking om te slapen. De aspi’s vlogen er na het opstellen van de tent al meteen in met het grote Pokemon-rodedraadspel! Seppe Swinnen, 17 jaar oud voor de duidelijkheid, was zo blij als een kind dat hij het papiertje van zijn pokemon mee naar huis mocht nemen.

Morgenochtend kan dan eindelijk hoofdstuk 1 van het thema starten. Want wat is nu eigenlijk Jumanji? De vele vragen die de leden zich stellen, zullen morgen al voor een beetje beantwoord worden, al zullen er nog veel meer vragen bijkomen! Spanning verzekerd, tot 21 juli!

Deze blog hopen we, in de mate van het mogelijke, dagelijks te herhalen. Aangezien we op bivak op bivakuur leven (wanneer het voor jullie 22u is, is het voor ons “nog maar” 21u), kan het vrij laat zijn dat de blog aangepast worden. We hopen ook, als de technologie het toelaat, een van de volgende dagen al enkele foto’s online te plaatsen, maar we beloven dus niks :). Reageren mag altijd onderaan!

Over and out, beste ouders, ook de leiding gaat zijn pas of nog niet opgezet veldbed opzoeken! Tot morgen!

De leiders!

5 Responses so far.

  1. Joke Gielen schreef:

    Heel veel plezier ginder in Ravels!!!!

    Blij te horen dat jullie allemaal goed aangekomen zijn!

    groetjes

    Joke, mama van Kegels Jonas (toppers)

  2. Wendy schreef:

    Kijkt weer uit naar de kleine dagverslagen en wenst jullie allemaal een superkamp toe.

  3. Carla schreef:

    Leuk die verslagen! zeker volhouden 🙂

  4. Lieve, mama Seppe Mathieu schreef:

    Leuk om te lezen. Hééééééééééél veel plezier voor iedereen en maak er een spannend, geweldig, onvergetelijk, vermoeiend kamp van!!! Hoop inderdaad wat sfeerbeelden mee te mogen pikken 🙂

    Groetjes!!

  5. Nancy, mama van Robbe, Thomas en Luka Van den Broeck schreef:

    Super, die blog! Wens jullie allemaal een superfijn kamp!
    Ons mannen keken er in ieder geval naar uit!