Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

aspi’s leiding!

Posted by Webmaster juli - 16 - 2013 10 Comments

Beste vrienden,

Ook 15 juli was weer een drukgevulde dag ten huize Chiro Wezel in Ravels. De sloebers beleefden het avontuur van hun leven in de voormiddag: nadat de boeven een bank hadden overvallen en al het geld hadden meegenomen, ontstond er een spannende blaaspijpstrijd tussen boeven en agenten! De boeven slaagden erin om de vluchtauto te halen en die scheurde weg over de parking! De speelclub knalden en schoten dan weer in de spannendste zeeslag in jaren! De rakkers organiseerden grootse festivals en de toppers speelden een ultieme variant op het legendarische gezelschapsspel Monopoly. De kerels genoten van een gezellige barbecue. Voor de aspi’s was het vandaag een belangrijke dag: zij waren leiding van de jongste groepen van 14u tot 19u. De leiders zagen dat het goed was en zo weten we dan ook weer dat ook in de toekomst Chiro Wezel van schitterende leiders voorzien zal zijn. Knap gedaan van onze aspi’s! Ondertussen konden aspileider Pieter genieten van een vrij namiddagje, zoals je ziet in de foto bij dit bericht.

Het zwembadje heeft hier de voorbije dagen al goed dienst gedaan! Zowat elke groep kon al eens plonzen in het zwembad! De temperaturen zijn dan ook om van te snoepen hier in Ravels, de zonnecreme vliegt de deur uit en er wordt gespeeld tot we in het zweet staan! De sfeer is nog steeds optimaal en het aantal incidenten blijft beperkt tot de kerelsleiding. Een gebroken teen en een geraakte zenuw zijn daar de noemenswaardige incidenten. Voor het overige zijn we nog niet bij dokters of ziekenhuizen moeten langsgaan, en dat willen we zo houden!

 

 

 

 

 

10 Responses so far.

  1. Karen schreef:

    Zo te lezen bezorgen jullie onze kinderen weer een fantastische tijd… en dat hoort een chirokamp ook te zijn! Genieten maar!

  2. kelly mama joppe en mats vanspringel schreef:

    Leuk om zo elke dag een beetje te kunnen volgen wat onze kids heel de dag doen
    Leuke blog

  3. Mia ( Oma van Joppe & Mats Vanspringel ) schreef:

    Ik denk dat onze kleinkinderen het daar wreed naar hun zin hebben , want zoals ik kan lezen amuseren ze zich daar heel goed maar met zo’n super tof kamp wa wilt een kind nog meer . Genieten en amuseren dus !!!!!En ook bedankt leiding want da verdient zeker een pluim !!!!!

  4. Mia ( Oma van Joppe & Mats Vanspringel ) schreef:

    Zo te horen amuseren onze kleinkinderen zich suuuuuper in Ravels op kamp , maar wat wil je met dit weer hebben jullie alles mee natuurlijk !!! Ook voor de leiding een dikke pluim want zij moeten toch alles maar organiseren voor de kinderen . Nog veel plezier en geniet er maar van met zen allen he !!!

  5. Wendy schreef:

    Volgens de Frank blijft het zonneke nog ff schijnen. Regenlaarzen mogen na twee jaar intensief gebruik in de valies blijven steken. Super!
    Nog nen dikke merci voor de dagelijkse update.

  6. Carla schreef:

    Ik hoor het, mijne speelclubber heeft de tijd van zijn leven! Genieten maar! groetjes, Carla, mama Tristan Krieckemans

  7. Nancy, mama van Robbe, Thomas en Luka Van den Broeck schreef:

    Lijkt daar super te zijn!!! Veel plezier, allemaal!!

  8. Joke, mama van Jonas (toppers) schreef:

    Geniet er van manne!!!! zalig weer en weer een fantastisch kamp!!!!!

  9. mama sloeber jasper schreef:

    Geweldig! Wil zo meedoen! Wat gaan er weer wilde verhalen mee naar huis genomen worden!

  10. Goed gedaan Lander , ik zie het zo voor mij !!!
    Aan iedereen , geniet nog van jullie super kamp !!!