Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

blogbericht bivak: deel 2

Posted by Webmaster juli - 14 - 2012 0 Comment

Beste chirovrienden,

Vandaag was het een regenachtige dag in Bilzen. Het weer was werkelijk onvoorspelbaar, met fikse regenbuien en helaas korte periodes van zon afgewisseld. Voor de zon zorgden echter de sloebers, die met z’n elven aankwamen om de 7 dagen van hun leven te beleven. Het wordt voor sommige van hen de eerste keer zolang van huis, een ongetwijfeld spannende, maar leuke belevenis. Ze vlogen er meteen in met een potje frisbee en voetbal in jutten zakken! De speelclubrace loopt ook stevig verder, en het is nog steeds razend spannend. Ook de zoektocht naar de mannelijkste rakker is nog niet afgerond. De toppers, kerels en aspi’s konden zich vandaag uitleven in het jaarlijkse “familiespel voor de oudsten”.

Voor de rest loopt alles hier op wieltjes. Het thema dit jaar blijkt weer voor jong en oud een voltreffer. Vandaag was het weer een spannende dag voor Bartje, de jongen die door de GVR mee naar reuzenland genomen werd. Hij moest de GVR bevrijden uit de kerker, die door trollen bewaakt werd. Dankzij het versteenpoeder van de louche dwerg lukte dit! De slechte reuzen beloofden echter dat ze het hier niet bij zullen laten.

Tot slot verwelkomen we ook coockie Alda op het chirokamp. We bedanken ook Brigit voor het vervangen van Alda gedurende de eerste dagen! We hopen op een beetje beter weer, maar op een evengoede sfeer!

Tot een van de volgende,

De leiding