Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Blogbericht bivak: dag 1

Posted by Webmaster juli - 12 - 2012 0 Comment

Beste ouders en andere chirovrienden,

De eerste volledige bivakdag zit er ondertussen zo goed als op. Terwijl de sloeberleiding enorm uitkijkt naar de komst van hun kleine kapoenen, zijn de speelclub er al meteen ingevlogen met het verderzetten van de befaamde speelclubrace. Daarnaast hebben de speelclub hun leiders al een ijsje afgetroggeld tijdens de trektocht door hen te verslaan in een gocart-race. De rakkers gaan dit kamp op zoek naar de meest mannelijke rakker! Niet alleen hun kracht, maar ook hun verleidingskwaliteiten werden reeds op de proef gesteld. De toppers keren terug naar hun jeugd in het grote pokemonspel. De ouders van sommige kerels en aspi’s zullen wel een beetje schrikken bij de aankomst in Wezel. De hanenkammen zijn talrijk en er is sinds kort ook het befaamde “bloempotkapsel”. De aspi’s hebben daarnaast ook 2 extra vriendjes als gezelschap, namelijk 2 hamstertjes.

Vandaag werd ook het eerste hoofdstuk uit het themaverhaal gespeeld. Terwijl Bartje lag te slapen, kreeg hij bezoek van de Grote Vriendelijke Reus. Bartje wilde heel graag mee naar Reuzenland, maar die rare droom schrikte hem toch wel af. Toch kon hij de reus overtuigen hem mee te nemen. Iedereen is dan ook zeer benieuwd wat Bartje morgen gaat meemaken.

Tot slot hopen we nog dat het weer hier in Bilzen even mooi blijft. De sfeer zit er alvast goed in. We zullen proberen overmorgen (14 juli) opnieuw een blogbericht te plaatsen. Reacties van het thuisfront zijn altijd welkom!

Groetjes

De leiding