Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Spetterende chirodag!

Posted by Webmaster februari - 19 - 2012 0 Comment

Beste vrienden,

Met het iets of wat rare weer hebben we toch een fantastische leuke chirodag gehad. De opkomst was iets minder maar dit steken we op het krokusverlof waardoor vele kinders waarschijnlijk op vakantie zijn. We feliciteren Kjell nogmaals met zijn verjaardag, hij mocht vandaag 9 kaarsjes uitblazen! Proficiat Kjell, op naar de 18 zodat je leider kan worden.

Volgende week is het kinderstad voor de twee jongste afdelingen, zij hebben hiervoor een briefje meegekregen met hierop alle informatie. Als je hier nog vragen rond hebt kan je altijd bellen naar Thomas Jansen: 0495/76.14.77. Thomas zal u alles kunnen vertellen over hoe en wanneer en waar in verband met kinderstad.

Ook hebben wij van enkele ouders gehoord dat zij het blad nog niet gehad hebben voor de fiscale aftrek van het bivak van de belastingen. Op de homepagina rechts vanboven ziet u nu een afdeling “fiscale aftrek belastingen”. Dit blad kan u best afdrukken en laten ondertekenen door de hoofdleiding en dan kan u een deel van het bivakgeld van de belastingen afhouden.

Tot volgende week manne!

groeten,

Jullie fiere leiders!