Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Rainy sunday!

Posted by Webmaster oktober - 9 - 2011 0 Comment

Beste chiro kameraden,

De chiro was wederom zeer plezant! Doch waren de weergoden ons niet zo goed gezind en besliste ze om de hemelsluizen nog eens te openen. Wij als noeste/stoere chiromannen hebben hiervan weinig tot niets gevoeld aangezien wij hier geen tijd voor hadden tijdens al dat leuk spelen. De opkomst was iets minder 60 leden maar hier zit congo kermis wel voor iets tussen! Binnen twee weken in het mosselfeest en zijn jullie bijgevolg allemaal van harte uitgenodigd om hier eens lekker te komen smullen tvv de chirokas. Het lidgeld zijn de leiders momenteel ook vollenbak aan het ophalen, voor 1 december moet dit binnen zijn van de grote chirobaas en zullen ze dus ook zeker voor deze datum nog langskomen als dit nog niet gebeurd is tenminste. Volgende week allen terug op post om nog eens met al je kameraden die overtollige energie eruit te komen spelen.

Tot dan!

Gegroet,

Jullie fiere 23-koppige leidersploeg.