Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

23/04 Leiding vs Oudleiding

Posted by Webmaster april - 19 - 2011 0 Comment

Dag beste helden,

zaterdag is het weer zover, de El Clasico van het jaar, de leiding vs de oudleiding.

Op het voetbalveld van Graan Sport wordt de voetbalmatch gespeeld die u als leider dat tikkeltje extra kan geven op uw palmares. Vorig jaar was het 2-2 dankzij goals van ondermeer Ruben Melis. De leiding is dit weekend op hoogtestage geweest in Heist-op-den-berg om optimaal voorbereid te zijn. De oudleiding deed dit een weekje vroeger in Hechtel. Beide ploegen zijn fysiek inorde, het zal een mentale strijd worden.

Aftrap wordt gegeven omstreeks 18:30u in het Swa Claesstadion te Gerheide. De match duurt 2x 35min en zal geleid worden door een professioneel team van scheidsrechters.

Verwachte elftal: Wans, Van Hees, Brabers, Van Vlerken, Jansen, Melis, Boons, Stilman, Baecke, Lecock, Vrachten, Verdonck, Helsen, Wils, Terwinghe, Van Dijck, Van Campfort, Mertens, Debie, Van GenechtenWans, Van Hees, Brabers, Van Vlerken, Jansen, Melis, Boons, Stilman, Baecke, Lecock, Vrachten, Verdonck, Helsen, Wils, Van Dijck, Van Campfort, Mertens, Debie, Van Genechten

Scheidsrechters: Paeshuyse R, De Ref Jef, Paeshuyse T, Allaerts 4de ref

Supporters op post!!!!

De leiding