Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Vertrek op bivak: praktisch

Posted by Prima juli - 8 - 2019 0 Comment
Beste ouder,

Beste Chiroman,

Nog 2, 3 of 6 keer slapen en dan is het zover, het chirokamp! De leiding is er helemaal klaar oor en staat te popelen om er aan te beginnen. Aangezien we gemerkt hebben dat er een belangrijke pagina in het bivakboekje niet gedrukt is, sommen we hier de belangrijke dingen nog eens op.

Morgen, dinsdag 9/7 kunnen tussen 19u en 20u30 de valiezen gedropt worden op de Chiro. Voor de rakkers is het dan ook de bedoeling dat ze hun fiets binnenbrengen. De leiding zal uiteraard een handje toesteken om alles in de camion te steken. Zij die hun medische fiche (+2 klevers) nog niet hebben binnengebracht, kunnen dit dan ook doen. Tot slot kunnen de curieuzeneuzen onder ons dan ook een kijkje nemen naar onze pas geverfde lokalen, die na een 20-tal jaar en uren noeste arbeid een nieuw likje verf hebben gekregen.

De kerels vertrekken woensdag 10/7 om 10u aan de kerk met de fiets. Zij mogen zeker hun lunchpakket, slaapzak en matje niet vergeten. De aspi’s vertrekken ook al op woensdag en worden door hun leiders ingelicht over het vertrek.

De toppers worden donderdag 11/7 om 10u30 aan de kerk verwacht om hun tocht naar Eindhout in te zetten. De speelclub en rakkers worden dan weer om 15u op de kampplaats zelf verwacht. De sloebers komen een paar daagjes later aan en worden dan weer 14/7 om 14u aan de kampplek opgewacht door de sloeberleiding.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om de leiding te contacteren!
Gegroet,
De Leiding