Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Dag 8 is traditiegetrouw de dag van de trektocht. Na een stevig ontbijt met speculaas vertrokken de jongsten te voet richting het subtropisch zwembad van Lier. De wandeltocht was stevig, voor sommigen was het zelfs hun verste tocht. Gelukkig zette iedereen door en werd er niet één keer gemopperd! Eenmaal aangekomen kon iedereen zich uitleven op de glijbanen en de wildwaterbaan of gewoon lekker zonnen. Achteraf werden alle kapotte voetjes, schorre kelen en verbrande ruggen (vooral dan de leiding, die duidelijk meer de tijd hadden genomen om hun leden in te smeren dan zichzelf) liefdevol verzorgd door onze cookies. Ook de oudsten keerden terug huiswaarts van hun tweedaagse. De kerels speelden een Escape Room gingen een potje paintballen. De aspi’s brachten een bezoekje aan de Gentse Feesten en een luxueus zwembad in Gent. Na een lekker avondmaal met koude pasta speelden we eens geen avondspel, maar zagen we in ons Smurfenthema dat Gargamol afsprak met zijn tovenaarsclubje om een plan te smeden om de Smurfen te vergiftigen. Als dat maar goedkomt!