Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

75 JAAR CHIRO WEZEL: U KOMT TOCH OOK?!

Posted by stilman april - 25 - 2018 0 Comment

Het is eindelijke zover!!! Dit weekend organiseert de chiro haar Jubileumweekend naar aanleiding van ons 75-jarig bestaan! Voor iedereen is er wat wils!

Vrijdagavond om 20.00u starten we met een bieravond met maar liefst 50 verschillende bieren. Als je ook nog verkleed komt in het thema Rock-‘n-roll geven wij je de eerste consumptie nog gratis ook!
Zaterdagnamiddag van 13.00u tot 18.00u  is er een kindernamiddag met grimeersessies, springkastelen, levensgrote kickerbak, … en een gezellig chiroterras om te vertoeven terwijl uw (klein)kinderen, neven/nichtjes, … aan het spelen zijn.
Zaterdagavond vanaf 19.30u is het dan eindelijk zo ver: onze JUBILEUMPARTY. Om er een knaller van een feest van te maken laten we heel wat lokale, nationale en internationale namen afzakken naar Wezel om er , hopelijk samen met u, een spetterend feest van te maken. Geloof het of niet; maar voor de schamele prijs van €5 zal u Gers Pardoel, Faisal, ZwartWerk, ‘Mensch, erger je niet!’, Evil Empire Orchestra, alsook de lokale helden Mastiff&Krisis, TicTak en Savoir Vivre aan het werk kunnen zien.

Voor meer info kan je steeds terecht op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/events/327876101060279/
Tickets zijn te koop op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/75jaarchirowezel of bij een van de keti’s, aspi’s of leiding van Chiro Wezel.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen zodat wij er samen met u een onvergetelijke avond van kunnen maken!!!!

met veel feestelijke groetjes, 

De leiding!