Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

70 jaar Chiro Wezel! Dat moet gevierd worden!

Posted by Webmaster februari - 25 - 2013 0 Comment

Beste chiroman, ouders, oudleiding, …

In het chirojaar 2012-2013 bestaat Chiro Wezel Albatros exact 70 jaar! Dat moet uiteraard gepast gevierd worden. Dat Chiro Wezel al 70 kaarsjes mag uitblazen is uiteraard te danken aan de tomeloze inzet van alle leiders en oudleiders die Chiro Wezel ooit geteld heeft. Maar zonder de steun van de talrijke sympathisanten die Wezel rijk is, zouden we het ook niet zo lang uitgezongen hebben. Daarom willen we beide op een gepaste manier bedanken.

– Zaterdag 9 maart is er een café-avond voor alle oudleiders en oudleidsters. Normaal gezien hebben alle oudleid(st)ers reeds een uitnodiging in de brievenbus gevonden. Mocht er toch iets misgelopen zijn en heb je geen uitnodiging ontvangen, ben je natuurlijk even hart welkom, als je maar oudleiding bent! We beginnen eraan om 20u00 in het jongensheem.

– Zondag 10 maart is er een ontbijt voor iedereen. Iedereen is tussen 09u00 en 11u00 welkom aan het jongensheem voor een stevig ontbijt! Er is natuurlijk wel een regel: OP = OP. Het ontbijt is gratis, maar vrije gift is mogelijk!

– Tijdens de café-avond en tijdens het ontbijt is er de mogelijkheid een kleine tentoonstelling te bezoeken in de refter. We voorzien enkele pronkstukken wat kampprogramma’s, bivakboekjes en foto’s betreft!

We hopen iedereen op deze manier te kunnen bedanken voor de jarenlange steun,

De leiders