Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

3de blogpost Essen

Posted by Prima juli - 17 - 2021 0 Comment

Nu de eerste helft van het bivak achter de rug is en de cookies van ploeg werden afgelost, werden we vandaag wakker onder een stralend zonnetje. De dagen vliegen echter voorbij en is ondertussen iedereen toch zeker al een keer van onderbroek verwisseld.

In deze derde blogpost eerst en vooral een dikke merci aan Anja, Walter, Bart en Rudi die ons 5 dagen lang van overheerlijke maaltijden hebben voorzien. De lat is hoog gelegd, maar onze connecties bij de auteurs van de Michelingids konden ons meegeven dat Thomas ‘Piet Huysentruyt’ Jansen, Tim ‘Sergio Herman’ Mertens, Seppe ‘Peter Goossens’ Berghmans, Ilja ‘Jeroen Meus’ Terwinghe en Pier ‘doe maar een frutje met een Bicky’ Van Hees dit zonder twijfel zouden moeten kunnen evenaren.

Naar aanleiding van wat er zich buiten onze bubbel afspeelt in de rest van het land, kunnen we jullie trouwens meegeven dat de weergoden ons goed gezind zijn geweest hier in Essen. Met slechts 1 echte stevige bui, hebben we het tot op heden verrassend droog gehouden. Duimen jullie mee dat het zo blijft? Wij alvast wel!

Zoals steeds geven we ook nu enkele impressies mee van wat onze jongens zoal gedaan hebben op het kamp. De Sloebers trokken na een korte wandeling in de voormiddag gisteren samen met de Speelclub en de Rakkers naar het plaatselijke buurtspeeltuintje om daar te gaan ravotten. Ook de Toppers trokken hun wandelschoenen aan en speelden een zelfontworpen Geocatch. De Kerels trokken hun kilt aan om zich helemaal onder te dompelen in de Schotse cultuur en om de Highlandgames te spelen. Bij de Aspi’s stond er dan weer een klassieker op het programma met name een ‘1 tegen allen’.

Na een grote zangstonde met hier en daar een gesneuvelde stemband als gevolg, genoten de Sloebers en Toppers van een lekkere BBQ. Tijdens het avondspel, ‘go higher’ dat voor velen hét hoogtepunt van het kamp is, kon iedereen zijn mooiste gabberoutfit nog eens van onder het stof halen. Op de passende beats werd er ook dit jaar gestreden voor die laatste lege stoel. De Kerels en Aspi’s gingen op het einde van de dag nog verder de creatieve toer op. Terwijl kapper Vod de Kerels voorzag van een proper kapsel om op tweedaagse te vertrekken, zorgden de Aspi’s voor een passend T-shirt door aan de slag te gaan met tie-dy.

Onze Ninja Turtles hadden een tip gekregen van O’Neil dat er een aanslag gepleegd zou worden in Antwerpen. Donny, Leo, Rafa en Mikey gingen er op af om het gevaar te vermijden, maar liepen helaas een blauwtje op bij Schredderson de Viking en zijn handlangers. Om de snode plannen van Schredderson de Viking te doen stoppen, hadden de Turtles daarom de hulp ingeroepen van Chiro Wezel. Of het gelukt is, lezen jullie in de volgende blogpost!

Voor beeldmateriaal verwijzen we jullie graag door naar volgende link: https://photos.app.goo.gl/kExcYEU4TnG4NxCW9