Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

 • Facebook

Inschrijven bivak Essen 2021

Posted by Prima mei - 12 - 2021 0 Comment

Beste ouders en Chiroman

Het is zover! De zomerkampen kunnen en zullen doorgaan. Dit wil zeggen dat we zoals elk jaar van 11 tot 21 juli (of voor onze jongste leden, de sloebers, vanaf 14 juli) weer 10 (of 7) dagen samen plezier kunnen maken. Dit jaar trekken we naar Essen, vlakbij onze Nederlandse vrienden.

Jammer genoeg kunnen wij om gekende reden niet bij iedereen thuis langskomen voor een babbeltje en de inschrijvingen, maar indien jullie toch vragen hebben, aarzel dan niet om de leiding te contacteren. Hieronder vinden jullie een kleine handleiding om in te schrijven. Dit staat ook nog in het bivakboekje vermeld dat er een van de volgende weken aankomt. Zij die niet meer kunnen wachten, kunnen vanaf nu al wel gewoon inschrijven.

 • Vul de medische fiche volledig en waarheidsgetrouw in. Een lege versie vind je onderaan deze pagina terug.
 • Breng de ingevulde medische fiche, samen met 2 klevertjes van uw mutualiteit, mee op een Chirozondag en bezorg deze aan de leiding.
 • Betaal het inschrijvingsgeld via overschrijving. Wij aanvaarden ook vrijetijdscheques van de gemeente Mol en Balen.
  • Bedrag = €105 (sloebers €75)
  • Rekeningnummer = BE53 2300 2359 3753 op naam van Chirojongens Wezel
  • Vermelding: ‘naam – afdeling’ (VB: Jan Janssens – sloebers)
 • Omdat we vlakbij de Nederlandse grens zitten en het dus kan gebeuren dat we met een spel of de dagtocht de grens oversteken, vragen we hiervoor een reistoelating. Deze is op te vragen bij de gemeente:
  • Klik hier voor gemeente Mol
  • Klik hier voor gemeente Balen

Bij het veldje ‘om zich te begeven naar’ vul je ‘Nederland’ in, bij het veldje ‘onder toezicht’ vul je de leiders in van de groep waar je zoon deel van uitmaakt. Bijnamen van leiders zijn op deze formulieren helaas niet geldig, een overzichtje van de contactgegevens van de leiding vind je hier. We vragen aan àlle minderjarige leden om deze reistoelating in te vullen en mee te brengen samen met de medische fiche. Dit om zeker te zijn dat er geen problemen zijn wanneer er de grens mogelijks wordt overgestoken.

 • Van zodra de medische fiche + reistoelage + klevertjes zijn binnengebracht EN het inschrijvingsgeld gestort is, ben je ingeschreven voor het kamp! De deadline is 30/06/’21. Indien je niet betaald hebt of de medische fiche is niet in orde, kan je jammer genoeg niet mee!

Wij hopen allemaal dat jullie meegaan om het Chirojaar met een knaller van formaat af te sluiten!

De leiding

PS: Het is niet de bedoeling om bij allergieën zaken op te schrijven van dingen die uw zoon niet lust. Proeven moet, bijvragen mag altijd!