Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Inschrijven Chirozondagen jongste groepen

Posted by Prima februari - 10 - 2021 0 Comment

Beste ouders 

Om de Chiro op een veilige manier te laten verlopen, vragen we jullie om in te schrijven voor de zondagen dat uw zoon aanwezig gaat zijn.
Zo kunnen we groepen van 10 leden garanderen. Bij het inschrijven dient u zeker de naam van uw zoon te vermelden. Na de inschrijving krijgt u nog een bevestigingsmail met een link waarop u moet klikken om de reservatie te bevestigen. 

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Belangrijk is wel dat uw zoon slechts één hobby kiest voor de de gehele periode zolang de maatregelen gelden. Indien hij dus al een andere sport, muziekschool, tekenschool, … doet, kan hij jammer genoeg niet meer naar de Chiro komen zolang deze maatregelen gelden. 

Om iedereen de kans te geven, vragen we om te beginnen om maximum voor 2 van de 4 weken in te schrijven. Indien er nog plaatsen over zijn, kunnen we jullie nog altijd contacteren met de vraag of hij de andere zondagen ook wilt komen. Uw zoon kan enkel naar de Chiro komen op de weken dat hij ingeschreven is.

We blijven deze inschrijvingen hanteren zolang de maatregelen voor de bubbel van 10 gelden. 

Indien er problemen zijn met inschrijven, kan u altijd contact opnemen met hoofdleiding@chirowezel.be of +32 473 48 87 27 (Lander) of check onderstaande video

Hopelijk zijn we snel terug samen met de hele Chirofamilie!

Vele groetjes,
de leiding