Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Afhaalmoment ‘Albatros & Wijnfestijn’

Posted by Prima december - 21 - 2020 0 Comment

Beste Albatros en wijnliefhebbers

Jullie pakketten staan klaar op de Chiro om op dinsdag 22/12 en woensdag 23/12 afgehaald te worden tussen 18u en 20u in de Chirolokalen van de jongens (Lostraat 2A 2400 MOL). Vanwege de coronaregels moeten wij wel vragen om contactloos te betalen (Payconic, Bancontactapp, …), dit voor zowel jullie als onze veiligheid.

De ingang zal langs de rechterkant van het heem zijn (de groene poort doorwandelen). Dan mag je de deur links ingaan en in het eerste lokaal betalen. Daarna mag je verder wandelen naar de grote lokalen om daar je bestelling af te halen (de leiding aan de kassa zal dit ook nog aanwijzen, om ten slotte via de grote deur aan de voorkant naar buiten te gaan. Zo is er geen mogelijkheid tot kruising van elkaar. Wij vragen ook om buiten te wachten tot je naar binnen wordt geroepen voor te betalen, en hier ook 1,5 meter afstand te houden. Uiteraard is ook een mondmasker verplicht!

Indien je een grote bestelling hebt van meerdere bierpakketten, is het aangeraden om een winkelbak mee te brengen.

Alvast heel hard bedankt, en hele fijn feestdagen vanwege de leiding van Chiro Wezel, en geniet van jullie wijn en bierpakket!