Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

[CANCELED] Mosselfeest 2020

Posted by Prima oktober - 14 - 2020 0 Comment
Beste ouders, vrienden, sympathisanten,
De afgelopen weken en maanden hebben wij altijd heel hard op jullie steun kunnen rekenen. Dat gaf ons altijd de moed om de chirowerking zo ‘normaal’ mogelijk te laten verlopen. Helaas hebben wij dit niet altijd zelf in de hand. Met volle vertrouwen waren we de laatste tijd volop bezig met de organisatie van het mosselfeest. Ook daarin vonden we jullie steun door de vele inschrijvingen en het groot aantal lotjes dat verkocht is. Jullie voelen waarschijnlijk de domper op de feestvreugde al aankomen…
Door de stijgende Coronacijfers heeft gemeente Mol vanavond beslist dat ons mosselfeest niet zal kunnen doorgaan. Op deze korte tijd is het voor ons onmogelijk om een alternatief te vinden voor dit weekend. Wij hopen net zo hard als jullie dat deze vreemde periode even snel overgaat als dat hij gekomen is.
Vanaf het moment dat het licht weer op groen staat om evenementen te organiseren, hopen we de draad weer op te pikken en alsnog jullie te kunnen bedienen met lekkere mosselen of een ander alternatief!
De tombola zal wel nog getrokken worden en de uitslag hiervan zal dit weekend te vinden zijn op onze site of Facebook. Succes!
In het midden van een moeilijkheid, ligt een mogelijkheid. Hopelijk kunnen we altijd op jullie blijven rekenen.
Lieve groetjes,
Chiro Wezel