Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Beste ouders en Chiroman,

 

De coronacijfers zijn overal aan het stijgen en als Chiro willen wij ook onze verantwoordelijkheid nemen. Daarom hebben wij met de leiding besloten om de Chiro de komende weken niet te laten doorgaan voor alle groepen. Wij zijn bezorgd om jullie gezondheid en de gezondheid van de leiding.

Wij gaan deze periode gebruiken om na te denken hoe we binnenkort terug op een veilige manier kunnen opstarten, zij het in gekende vorm, zij het in een origineel alternatief. Wij houden jullie hiervan op de hoogte via mail, via onze Facebookpagina en hier op de website. Hou dus ook zeker deze kanalen in het oog.

 

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk kunnen wij de Chiro snel weer starten.

Gezonde groetjes,
De leidingsploeg