Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Vertrek- en aankomstregeling bivak 2020

Posted by Prima juli - 6 - 2020 0 Comment

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. We kunnen ondanks alles weer vertrekken op Chirokamp.

 

Valiezen en fiets binnenbrengen

De sloebers, speelclub en rakkers vragen we om hun valies en (veld)bed op 11/7 of 14/7 mee te brengen wanneer ze naar de kampplek gebracht worden. Mocht dat niet lukken, kan je deze net zoals de toppers, kerels en aspi’s deze op 8/7 tussen 19u en 20u30 op de Chiro komen binnenbrengen. Ook de rakkers mogen hun fiets dan komen binnenbrengen. Met krijtlijnen en bordjes zal duidelijk worden aangegeven hoe de valiezen coronaproof kunnen worden binnengebracht.

 

Vertrek toppers, kerels en aspi’s 11/7

De oudste 3 groepen, zullen met de fiets naar de kampplek rijden. De toppers spreken om 10u af aan de kerk, de kerels om 10u15 en de aspi’s om 10u30. Om een samenkomst met meerdere personen die niet behoren tot de bubbels op kamp te willen vermijden, vragen we om thuis afscheid te nemen en niet mee tot aan de kerk te komen. Een rugzakje met drinken voor onderweg, een lunchpakket en hun portefeuille (met pas!) is buiten een fiets die in orde is het enige dat ze nodig hebben.

 

Aankomst 11/7 voor speelclub en rakkers

De geldende coronamaatregelen zorgen ervoor dat de aankomst op de kampplek anders zal verlopen dan andere jaren. Ouders kunnen niet op de kampplek komen waardoor het niet mogelijk is om bijvoorbeeld mee het bedje te komen klaarzetten, … Daarom zal er een soort van kiss&ride parking worden gemaakt aan de parking van ‘Voetbal De Duif’ aan het begin van de Luisterstraat. Uiteraard zal er leiding staan om alles in goede banen te leiden, de jongens te begeleiden naar het lokaal en helpen de leiders ook mee om de bedjes klaar te zetten. Aankomst kan tussen 17u30 en 18u.

 

Aankomst 14/7 voor sloebers

Ook de voor de sloebers zal er op 14/7 gewerkt worden met een kiss&ride parking zoals hierboven vermeld. Aankomst voor hen tussen 14u en 14u30.

 

Vertrek 21/7 alle groepen

Na een ongetwijfeld super leuk kamp is het op 21/7 weer tijd om naar huis te gaan. Om de regels m.b.t. de bubbels tot op het einde van het kamp na te leven, vragen we de toppers, kerels en aspi’s om in Wezel de camion mee uit te laden. Van zodra de camion is uitgeladen, zit het kamp er voor iedereen op, stoppen de bubbel-regels en gelden opnieuw de regels van in de samenleving. Om 14u kunnen zij naar huis vertrekken.
De sloebers, speelclub en rakkers worden aan de kiss&ride parking in Lint opgehaald. Om alles min-of-meer gespreid te laten verlopen zijn de ophaaluren als volgt: sloebers 10u, speelclub, 10u15 en rakkers 10u30. Ook hier willen we benadrukken dat het niet toegestaan is om als ouder op de kampplek te komen en vragen we om de ophaaluren zo goed als mogelijk te respecteren.

 

 

Mochten er nog vragen zijn, kan u zowel voor, tijdens, als na het kamp de hoofdleiding contacteren op hoofdleiding@chirowezel.be of per telefoon op +32498823739 (Jens) of +32473488727 (Lander).