Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Bivak Lint 2020: het zit er bijna op

Posted by Prima juli - 20 - 2020 0 Comment

Na dagen vol ravotten, spel en plezier zit het bubbelbivak er jammer genoeg weer bijna op. Na gisteren nog een laatste volledige dag waarin de laatste spelen van het lijstje werden geschrapt, zijn vandaag de tenten reeds afgebroken en de camion wordt gevuld as we speak.

Harry heeft samen met Hermelien bij Hagrid zijn toverstok kunnen upgraden en is dus klaar om Voddemort en zijn smerig virus te verslaan. Ron was spoorloos, maar is ondertussen na een bezoekje in de bibliotheek teruggevonden in de Geheime Kamer. Eenmaal daar aangekomen en Ron weer bij zijn positieven was, kwam Voddemort plots tevoorschijn. Hoogtijd dus voor de apotheose; zullen Harry en zijn vrienden Voddemort terug naar de Grot kunnen sturen? Er gaan de geruchten dat wanneer dit lukt, Harry een groot feest zou geven…

Nog even een reminder aan de afspraken i.v.m. het ophalen:
– De sloebers (10u) , speelclub (10u15) en rakkers (10u30) worden opgehaald in Lint, meer bepaald op de kiss&ride parking aan de voetbalterreinen op de hoek van de Luitersheide en de Zevenhuizenstraat. De leden zullen daar tijdig met hun valies etc klaarstaan.
– We hebben tijdens het kamp ons best gedaan de bubbels gescheiden te houden, zijn daarin ook goed gelukt en zouden dit ook op 21/7 zo willen houden. Gelieve ook bij het ophalen de social distancing regels te respecteren!
– De toppers, kerels en aspi’s helpen na een tocht naar huis eerst nog mee in Wezel om de camion uit te laden. Om 14u mogen zij naar huis vertrekken, stopt dus het kamp en gelden opnieuw de maatregelen in de samenleving.

De valiezen en fietsen van de rakkers kunnen opgehaald worden tot 16u aan de Chiro. Mocht het niet mogelijk zijn om voor 16u de valies te komen ophalen, graag een seintje.

 

Tot morgen!