Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Chirojongens Wezel nu op Trooper

Posted by Prima april - 4 - 2020 0 Comment

Ben je een fervente online-shopper? Steun je graag onze Chiro? Gratis geld geven aan Chiro Wezel? Wel het kan vanaf nu via Trooper!

Met Trooper kan u de kas van onze Chiro spijzen door gewoon online te shoppen en er zelf €1 minder aan uit te geven. Je betaalt bij het online shoppen exact dezelfde prijs als normaal, maar door via de Trooperpagina van onze Chiro naar de webshop te gaan, geven de Troopershops gemiddeld 5% van het aankoopbedrag aan ons. Zoals je op de website van Trooper kan zien, zijn er heel wat verenigingen die hier een aardig centje mee verdienen. Met het wegvallen van enkele activiteiten omwille van het coronavirus, kunnen we deze centjes zeker en vast gebruiken!

Hoe werkt het?

  • Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, die van Chirojongens Wezel vind je hier.
  • Op deze pagina staan links naar webshops (VB: Bol.com, Booking.com, Takeaway.com, …)
  • Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
  • De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  • Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Chiro Wezel. Iedereen blij!

Wanneer je gebruik maakt van Google Chrome of Mozilla Firefox is het ook mogelijk om een plug-in te installeren waarbij je automatisch er aan wordt herinnerd dat deze webshop meedoet met het Troopergebeuren. Wil je dus niet steeds naar onze Trooperpagina gaan of gaan uitzoeken welke webshop nu wel of niet meedoet, kan je gebruik maken van de Trooperbot. Meer info en link naar installatie vind je hier.

Meer info vind je op de FAQ-pagina van Trooper. Mochten er nog vragen of problemen zijn bij gebruik, mag je altijd iemand van de (hoofd-)leiding contacteren en dan helpen we u graag verder.

Alvast bedankt en veel Trooperplezier!