Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Beat the leiding van Chiro Wezel!

Posted by Prima april - 28 - 2020 0 Comment

— BEAT THE LEIDING VAN CHIRO WEZEL —

De vorige weken hebben we de leden al meermaals uitgedaagd in verschillende dingen. Zo hebben we al een wedstrijd gedaan om te kijken wie de strafste afdeling is van Chiro Wezel, hebben we jullie een dominoparcours laten bouwen en ga zo maar door. Maar nu draaien we de rollen om en is het aan jullie om ons uit te dagen. Met jullie bedoelen we deze keer niet enkel de leden, maar iedereen! Leden, oud-leiding, mama’s, papa’s, tantes, nonkels, buren, …

In onderstaand filmpje leggen we het nog eens uit en geven we een aantal voorbeelden. Kies dus iets uit, maak er een filmpje van, bezorg het filmpje ons per mail of stuur het naar onze Facebookpagina en daag daarin de leiding uit in jouw gekozen ‘discipline’. Het resultaat waarin je kan zien of de leiding het al dan niet beter doet, zie je op deze pagina of op de Facebookpagina.

 

Uitdaging 1 – Om ter meeste onderbroeken aantrekken binnen de minuut (Sam – speelclub)

 

Uitdaging 2 – Om ter verste rollen op een skateboard (Toon – sloebers)

 

Uitdaging 3 – Om ter mooiste opmaken met make-up (Tiptiens – meisjeschiro)

 

Uitdaging 4 – Doe iets lief voor de sloebers (Sloebers – meisjeschiro)

 

tussenstand