Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Zondag 13 november gewoon chiro!

Posted by Webmaster november - 6 - 2011 0 Comment

Beste kameraden!

Het was weer een fijne chirozondag! Met 77 leden was de leiding uiterst tevreden, tel daar nog eens 22 leiders bij en dan weet je dat we wederom beangstigend dichtbij die 100 hebben gezeten. Het weer was deze zondag dan wel niet zo goed maar de sfeer zat er desalniettemin weer dik in. Volgende week is het weer tijd voor een fantastische chirozondag. Allen op post in je vers gestreken chirohemd/T-shirt/broek om er nog eens goed in te vliegen. 19 november is het dropping en daar zijn jullie natuurlijk allen op uitgenodigd, de flyer hiervan vind je onderaan de pagina! De dag erop, 20 november, is het christus koning en gaan we voor 1 keer in het jaar een dagje samenspelen met de meisjeschiro. Het beloven weer spetterende chiroweekends te worden dus poets die stoute chiroschoenen maar goed op lieve mama’s!

Tot zondag helden!

gegroet,

Jullie fiere 23-koppige leidingsploeg.