Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Zonnige zondag!

Posted by Webmaster mei - 1 - 2011 0 Comment

Beste chiroleeuwen,

Vorige zondag was weer een zondag uit de duizend! Het zonnige weer kon ons allemaal bekoren en leidde tot een prachtige zondagnamiddag.Iedereen was natuurlijk helemaal terug opgeladen om nog eens goed te ravotten, na 2 chiroloze weken werd het weer hoog tijd voor ons allen om nog eens samen met onze kameraden de wildste verhalen uit te wisselen en samen leuk te spelen.Velen gingen wat verfrissing opzoeken om de warme temperaturen wat draaglijker te maken en dat zorgde voor fijne momenten, de rakkers waande zich even een bever en bouwde een heuse dam! (Foto’s volgen nog!) Volgende week is het gewoon chiro voor alle afdelingen. Zaterdag 7 mei is het wederom onze jaarlijkse bieravond, iedereen is uitgenodigd om aan democratische prijzen een heerlijk streekbiertje of ne goeie trappist te komen drinken.

Tot volgende week manne!

gegroet,

JULLIE LEIDERS!