Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

zondag 22 mei geen chiro!

Posted by Webmaster mei - 16 - 2011 0 Comment

Beste leeuwen,

Deze week was het weer een geweldige chirodag.  Het bleek een regenachtige zondag te worden maar toch kwam het zonnetje nu en dan eens eventjes piepen en dat deed iedereen deugd. Volgende week zal het geen chiro zijn vanwege onze jaarlijkse fuif. Jungle party en de afrekening zullen vrijdag en zaterdag plaatsvinden op het kerkplein, iedereen is natuurlijk meer als welkom om eens te komen kijken. Wie zich geroepen voelt om de leiding een handje toe te steken is natuurlijk ook altijd welkom. Maandag om 17:45 wordt de tent gezet en de rest van de weekdagen is er elke dag wel werk. Het bivakboekje is ook uitgedeeld geweest deze week, moest je het gemist hebben kan je het altijd digitaal bekijken bij de sectie BIVAK.

Tot op jungle party en anders tot binnen twee weken op de chiro!

Gegroet,

De leiding!