Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Zondag 15 mei

Posted by Webmaster mei - 8 - 2011 0 Comment

Beste chiromanne,

Zondag 15 mei is het voor alle afdelingen gewoon chiro! Laat ons hopen op een derde zonnige zondag op rij. Vorige zondag was het zeer warm en vele afdelingen zochten afkoeling in de put van de heer Emsens gelegen te Lommel. Andere afdelingen hebben dan weer de waterballonnen populatie fameus uitgedund. Binnen 2 weken zal het geen chiro zijn vanwege onze jaarlijkse jungle party fuif waarvoor op voorhand onze excuses voor de geluidoverlast! De bieravond was tevens een groooot succes, het warme weer gunde het iedereen om buiten te vertoeven van een lekker streekbiertje, anderen hadden er een paar teveel op. Bedankt iedereen om chiro wezel te steunen!

Tot volgende week!

De leiding!