Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Als Chiro vormen we een hechte groep. Het maakt niet uit of je groot of klein bent, dik of dun. Chiro is het toverwoord dat ons allemaal verbindt. Om deze verbondenheid te tonen aan de buitenwereld en te benadrukken dat we een echte groep vormen dragen we een uniform. Het uniform zorgt voor herkenbaarheid en is een belangrijk stuk van onze identiteit als Chiroleden.

De sloebers en de speelclub dragen een T-shirt of trui als uniform. Rakkers, Toppers, Kerels en Aspi’s dragen een Chirohemd als uniform. De prijzen voor deze artikelen zijn:

* 8 euro voor een T-shirt
* 15 euro voor een trui
* 34 euro voor een hemd

Hemden worden liefst op voorhand besteld en betaald, we hebben enkele pasmodellen. Ook de diverse afdelingsembleempjes, voor de hardere kern, de korte Chirobroekjes en andere Chiroaccessoires zijn verkrijgbaar bij Axel Segers of Jurriaan Verstraelen. Meer informatie hierover vindt u op de internetsite van de banier:

http://www.debanier.be/chiro/kledij.html

Accessoires zijn niet verpicht, hemd en t-shirt zijn dit wel! Als er nog vragen zijn, zullen wij deze graag beantwoorden. We hopen u ook dit jaar weer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De uniformverantwoordelijken,
Axel Segers
Jurriaan Verstraelen