Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Renovatiewerken dak (2016)

In het voorjaar van 2016 zijn de eerste plannen op tafel gekomen voor het dak van ons chiroheem volledig te vervangen. Ook de daken van de refter, keuken en materiaalkoten waren aan vervanging toe.

Een nieuw dak plaatsen was de grootste investering die we afgelopen jaren uitvoerden. Gelukkig heeft een aannemer uit Mol  deze grote klus tot een goed einde kunnen brengen.

Renovatiewerken keuken (2015)

Al verschillende jaren lang hebben verschillende personen bloed, zweet en tranen gewerkt aan ons jongensheem met als recente hoogtepunten het aspilokaal, splinternieuw ‘houtkot’ en ook een gerenoveerde keuken. Onze keuken kreeg in 2015 een frisse make over. De keuken werd helemaal betegeld en geschilderd met een speciale verf. Ook nieuwe apparatuur werd aangekocht.

 

Bouwen volledig nieuw aspilokaal (2014)

Het aspilokaal moest een flinke beurt krijgen en het heem moest ook een stuk brandveiliger gemaakt worden. Hieronder enkele foto’s van hoe alles er voordien uitzag en wat ze er uiteindelijk van gemaakt hebben. Ook werd er een sjorbalkenkot gebouwd in de fietsenstalling.

 

Bij deze een eervolle vermelding voor onze harde werkers die altijd paraat hebben gestaan voor onze Chiro:

* Stijn Huysmans
* Leo Verherstraten
* Jos Vreys
* Aloïs Boons