Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Het is officieel: we zijn vandaag begonnen aan het nieuwe chirojaar. Voor de 75ste keer verzamelden we iedereen om weer een heel jaar te kunnen ravotten en om natuurlijk er een groots feestjaar van te maken. Voor onze 75ste verjaardag plannen we nog allerhande activiteiten met als hoogtepunt een groot feestweekend. Meer info hierover krijgen jullie binnenkort nog!
De leden die overgingen mochten zich eerst begeven door een “speciale” konijnenpijp alvorens zich bij hun nieuwe groep te voegen. Eens de groepen gevormd waren kon de zoektocht naar de juiste leiding beginnen. Om 4 uur werd  dan eindelijk duidelijk welke leiding welke groep ging vervoegen. Na een welverdiende choco vlogen alle groepen in met veel goesting in de eerste spelletjes van het chirojaar. Al veel te snel bleek het dan weer half 6 te zijn.

We hopen jullie zondag allemaal terug te zien samen met al jullie vriendjes.

groetjes

de leiding