Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Bivak Opglabbeek dag 8: De trektocht!!

Posted by Pieter juli - 19 - 2017 0 Comment

Gisteren stond voor de jongsten de trektocht op het programma. Ingesmeerd met zonnecrème en beladen met liters water trokken onze Chirohelden te voet richting het Willem Tell zwembad in Opglabbeek. Eenmaal ginds konden ze zich urenlang amuseren in het waterpretpark. De toppers fietsten naar Hengelhoef en verkenden nadien het naburige Genk. De kerels zeiden ’s ochtends het wondermooie Amsterdam vaarwel en treinden naar Beldert Beach. Hier gingen ze de officiële Wipe-Out uitdaging aan om nadien de rest van de dag te genieten op het strand. De aspi’s bleven iets dichterbij in Dilsen-Stokkem om daar te wakeboarden. Ook voor hen was de tweedaagse veel te kort! Om te bekomen van deze vermoeiende dag mochten we vandaag zelfs een uurtje langer slapen.
Overigens begint ons bivak nu wel stilletjes af te korten. Vrijdag moeten we helaas afscheid nemen van Opglabbeek. U kan uw zoon komen halen omstreeks 10u30 in Opglabbeek. De oudsten vertrekken iets vroeger en verwacht wordt dat zij ergens in de vroege voormiddag terug in Wezel zullen aankomen. De valiezen kan u afhalen tussen 14u en 15u. De exacte locatie zullen we nog in een volgende blogpost meedelen.