Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Frank en Sabine hadden voor vandaag enkele regenbuien voorspeld, maar dat kon onze Chirohelden niet deren! Er werd immers dagenlang uitgekeken naar de komst van de allerjongsten onder ons. Allereerst waren we getuige van de huwelijksreceptie van Mario en Peach, waar Luigi en Bowser onze knappe prinses ontvoerd hebben. Mario weet echter nog steeds van niets, dus we zijn benieuwd hoe hij morgen zal reageren.
Na drie dagen vol ongeduld wachten stonden de sloebers te popelen om hun bedden te installeren en het chiroterrein te verkennen. Nadien hebben ze nog enkele kleine spelletjes zoals voetbal en ninja gespeeld om vervolgens voor de eerste keer aan te schuiven aan het avondmaal. Zeer waarschijnlijk een zeer overweldigende dag voor de sloebers, waarvan er velen voor de eerste keer op bivak gaan (!), want ze lagen meteen rustig te slapen. De speelclubbers hielden een heuse legerdag. Eerst werden ze stevig gedrilld om vervolgens enkele legerspelletjes af te werken. Na de middag moest er telkens aan een rad gedraaid worden om het volgende spel te bepalen. Als laatste hebben de speelclubbers nog figuurtjes gegoten in tin om te eindigen met een overheerlijke barbecue. De rakkers trokken meteen naar het bos, waar zij speren hebben gemaakt met sponzen. Op deze spons werd verf aangebracht, waarna ze moesten proberen de andere rakkers te tikken. Dit was echt een succes! Nadien hebben ze nog een moeilijke lijst opdrachten voor 1 tegen allen moeten afwerken. De toppers en de kerels begonnen allebei aan een oude getrouwe ‘bosstratego’, terwijl de aspi’s het beste van zichzelf moesten geven tijdens een spelletje ‘Foute vrienden’. Na de middag hebben deze drie groepen samen een bosspel gespeeld, waarbij ze tegen elkaar zo veel mogelijk goede smokkelwaar op een centraal punt moesten proberen te krijgen.
20136690_1405104219580751_1284025854_n

DSCN5809

DSCN5755

DSCN5694