Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Gisteren werd er tot in de late uurtjes gewerkt maar onze tempel staat weer overeind  hopelijk zien we jullie dit weekend verschijnen op één van onze feestjes  #Opbouwteam#JungleParty#30+Party

Jungle

Meer info feestweekend: 

De derde zaterdag van mei is een datum die bij menig fuifgangers in het geheugen gegrift staat. Dit jaar zal wederom een party in de jungle plaatsvinden te Wezel en dat al voor de 36e keer! Vlak voor de examens is dit het ultieme feest om nog eens alle remmen los te laten! Wederom zal er een spetterende show gegeven worden, wat zou Jungle Party anders zijn!

junglejungle
Zoals naar jaarlijkse gewoonte zal er weer een gratis busdienst ter beschikking zijn, hopelijk blijven we deze maal gespaard van de welbefaamde wet van Murphy en zal de bus jullie van en naar dit geweldig feest vervoeren! De uurregeling is te vinden op de website of op de flyers.

DJ’s:
TicTak  (Gladiolen, Revu, Fruitfuif,…)
Mastiff & Krisis (JimTV, Summerfestival, BoardX, …)
Swift-D (Tomorrowland, Sunrise Festival, Sunset Festival, …)

Gratis busdienst tijdens Jungle Party:

Check www.junglepartywezel.be voor meer info omtrent uren

Meer info 30+Party

De 16 al een tijdje gepasseerd, maar toch kriebels om de Wezelse bloemetjes nog eens buiten te zetten? Dan bent u van harte welkom op onze jaarlijkse 30 + fuif! Op vrijdag 19 mei warmen we de Jungle Party feesttent weer op voor de doorgewinterde liefhebber van 80’s en 90’s klassiekers van rock, pop en andere dansbare platen!

30+

DJ’s 30+:
Greet
Peter Van Antwerpen
DJ Pascal

Voorverkoopadressen Jungle & 30+Party:
Rauw: Cubana
Balen: Weezer
Mol: Panini
Lommel: NjamNjam
Wezel: De Kiezel, Loma
PC de Grot, Enjoy

Prijzen

VVK: 4 euro
Inkom: 5 euro

Locatie feesttent:

Zinkstraat 1, 2490 Balen
(Nyrstar)