Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

  • Facebook

Dag 4 bivak Koekelare

Posted by stilman juli - 15 - 2016 1 Comment

Asterix en Obelix meldden vanochtend de aanwezigheid van Romeinen in de buurt aan het stamhoofd, dus een confrontatie lijkt nabij!

Nog groter nieuws: we mochten vandaag de sloebers verwelkomen! Zij verkenden meteen het terrein en speelden al enkele kleine spelletjes in het bos.

De speelclubbers werden dan weer gedrilld tot echte legermannen. In het bos splitste elke groep zich op in aanvals-, sluip- en verdedigingsteams die gewapend met blaaspijpen elkaars vlag probeerden te veroveren. Na de middag vingen ze de vroege sloebers op en ‘s avonds zochten ze naar een verdwenen kerel, die ze konden redden uit de handen van een groep duistere figuren!

De rakkers speelden ook enkele blaaspijpspelletjes, waarna ze een Paralympische Spelen hielden. Ten slotte speelden ze een groot spel waarbij ze coördinaten moesten zien te bereiken.

De toppers moesten allerlei opdrachten vervullen in een grote één tegen allen en de kerels leefden zich in in de wondere wereld van het andere geslacht.

Na de middag vertrokken de oudste groepen naar Brugge voor een stadsspel tussen de aristocraten en de arbeiders.

De cookies hadden vandaag rijst met gyros klaargemaakt, terwijl de rakkers en aspi’s van een heerlijke barbeque genoten.

image image

One Response so far.

  1. Philip zegt:

    De soldaten zijn goed gecamoufleerd want ik herken bijna niemand :-)