Chiro Wezel Jongens

Sinds 1942-1943

 • Facebook

Dag 9

Posted by stilman juli - 19 - 2015 3 Comments

Dag allemaal,

We zijn allemaal behouden maar doodop teruggekomen van de trektocht en tweedaagse. Voor de trektocht bezorgde de staking van de treinen ons heel wat last. Hierdoor waren we genoodzaakt om te improviseren en met auto’s heen en weer te rijden. De jongste groepen gingen zwemmen in Deinze, een klein maar tof binnenzwembad. De Toppers vonden afkoeling in de Blaarmeersen in Gent, een meer dat nog veel groter is dan het Zilvermeer. De Kerels begonnen hun tweedaagse in Sunparks Oostduinkerke en namen van daar uit de tram naar Middelkerke voor karting en bowling. Zij vonden hun slaapplaats in een manage waar ze in paardenstallen terecht kwamen. De volgende dag gingen ze nog even naar het strand om vervolgens naar Plopsaland De Panne te trekken. De Aspi’s gingen ondertussen Blankenberge onveilig maken, speelden typische chirospelletjes op het strand en verkenden er ook het nachtleven.

Voor elke afdeling een geslaagde trektocht of tweedaagse dus en een leuk moment om op terug te blikken. We proberen nog te genieten van de laatste dagen, want helaas moeten we al aftellen naar het einde. We kunnen alvast spreken van een fantastisch bivak waar de leiding enorm fier op is!

Groetjes uit Sleidinge,

De leiding

3 Responses so far.

 1. Philip zegt:

  Bedankt Wim voor de regelmatige kampupdates. Fijn om te lezen voor de thuisgebleven ouders!

 2. Marleen , mama speelclub Lars en Lander zegt:

  Proficiat aan alle leiders en koekies !
  Lars en Lander (speelclub)vinden de spelletjes heel
  leuk en is het eten heel lekker .
  Goed bezig chiro Wezel !

 3. An Broeckx : juf van Vic en Lard ( speelclub ) zegt:

  Veel groetjes van juf An voor Vic en Lard ( en alle andere Bosmieren die mee zijn ). Mijn kaartjes zijn onderweg. Ik hoop dat ze aankomen want ze zaten net op de postbus toen ik las dat de postcode blijkbaar fout op het briefje met het kampadres stond.
  Veel plezier daar!